Bådejer: Udlejninger dækker mine udgifter

Bådejer: Udlejninger dækker mine udgifter

Bådejer Thomas Berner får dækket sine årlige udgifter til vedligeholdelse gennem udlejninger til alt fra brudepar over vennegrupper til garvede sejlere. Ofte er han selv med som kaptajn, hvilket har givet ham mere kvalitetstid på vandet.

Udtrykket win-win er muligvis en kliché, men det er ikke desto mindre præcist sådan, som Thomas Berner har det, når han udlejer sin båd og sig selv som kaptajn via deleplatformen Boatflex.

“For det første kommer jeg selv mere ud at sejle, og for det andet giver det mig mulighed for at give andre folk en god oplevelse,” fortæller bådejeren fra Greve med stor tilfredshed i stemmen.

Som en ekstra appelsin i Thomas Berners turban betyder udlejningerne, at han kan få dækket de årlige omkostninger, der er forbundet med at eje og vedligeholde sin egen båd. En stor del af hans udgifter blev allerede dækket af en enkelt udlejning, da han udlejede sin båd i hele to uger tilbage i maj 2018.

Tillid til lejere og deleplatform

Thomas Berner var i starten lidt bekymret for, hvor sikkert det ville være at udleje båden via Boatflex, men siden har han indset, at der forsikringsmæssigt er helt klare linjer på deleplatformen.

“Det virker meget professionelt,” siger den 46-årige salgschef.

LINK til anden artikel om forsikring

Berner har givet et brudepar en romantisk tur på havet og været kaptajn på en weekendtur for en vennegruppe, men han har også lejet sin båd ud til folk, som selv ville sejle den. At lægge sin flydende øjensten i hænderne på andre skulle han lige vænne sig til.

”Da de sejlede uden mig, var jeg da en smule nervøs, men indtil videre er det jo gået rigtig fint.”

Udgifterne holdes nede

Oven i den øgede mængde kvalitetstid på havet og glæden ved at give folk en oplevelse har udlejningen også været en god måde at holde udgifterne til båden nede på.

“Uden udlejning ville jeg ikke få brugt båden så meget, og udgifterne ved at vedligeholde den er stor set de samme, som hvis den havde ligget stille. På den måde er det en super god måde at holde udgifterne nede på,” fortæller Thomas Berner.

Se indslaget med Thomas Berner fra TV2 Lorry her

 

https://www.boatflex.com/da/boats/1736

Hold dig opdateret med Boatflex nyeste blogindlæg
- tilmeld dig vores nyhedsbrevDel dette indlæg