Deleglade danskere nyder sommeren til søs

Deleglade danskere nyder sommeren til søs

Danskerne er et folkefærd, der er glade for deleøkonomiske tjenester, og rigtig mange er allerede godt i gang med at dele deres glæder ved at sejle. Fra maj til september er der højsæson på P2P-platformen Boaflex, men det er unægteligt i juli og i august, at der er allerflest udlejningsdage af både. Henover sommeren oplever portalen, at bådudlejningen stiger med op mod 300 procent.
”Bådudlejning er selvfølgelig meget sæsonbetonet, for det er, når det er godt vejr og folk har ferie, at flest tager ud at sejle,” fortæller stifter af Boatflex, Jakob Bojesen.

Læs hele artiklen her: https://stiften.dk/aarhus/Vi-deler-og-deler-Sommeren-er-deleoekonomisk-hoejtid/artikel/525687

Boatflex er Danmarks første bådeudlejning mellem private, og det er helt simpelt og gratis at oprette en bruger til sin båd på boatflex.com. Du bestemmer helt selv, hvornår, til hvem, i hvor lang tid og til hvilken pris du vil udleje din båd. En udlejer, der har gjort brug af udlejningsportalen, er Thomas Berner (salgschef):
”Jeg har lejet den (båden) ud fire gange, hvor er har været et bryllup med et brudepar, der gerne ville ud at sejle. Jeg har haft tre gæster med, der ville på weekendtur, og så har jeg lejet den til nogle, der gerne ville på tur alene, og det her er så anden gang jeg lejer den ud til nogen, der sejler uden mig.”

Alle brugere på boatflex.com har en profil, hvor man kan se informationer om brugeren, sejlerfaring og tidligere bedømmelser. Efter udlejningen har brugerne mulighed for at bedømme hinanden, hvoraf bedømmelserne synligt fremgår på bådprofilerne for at fremme tilliden.

Se hele interviewet med Thomas Berner her: https://www.tv2lorry.dk/nyheder/31-07-2018/2227/lystsejlads-i-vaekst?autoplay=1#player

De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser også, at der alene i maj måned i år var 101.635 overnatninger i de danske lystbådehavne, hvilket er det højeste tal i løbet af det sidste årti.

”Jeg tror, at folk savner at være aktive på deres ferie. I mange år er folk taget sydpå i sommerhus, men nu kan vi mærke, at der er en tendens – også inden for mange andre brancher – der viser, at folk gerne vil være aktive på ferien. De vil gerne ud at opleve noget,” lyder det fra Jakob Bojesen.

Hold dig opdateret med Boatflex nyeste blogindlæg
- tilmeld dig vores nyhedsbrevDel dette indlæg